top of page

WAT KUNNEN LIFEWAVE PATCHES VOOR JOU DOEN?

X39 Aeon Gluthathion X49
X39 X49 Aeon

 WELKE PATCHES KIEZEN ?

Lifewave raadt voor de meeste gebruikers aan om X39 als krachtigste patch te kiezen,. X39 zal immers je stamcellen activeren!

 

Bovenop X39 kan extra ondersteuning gevonden worden met de andere patches. Elk van deze patches is exclusief ontworpen om een bepaalde lichtfrequentie te reflecteren die specifieke punten op de huid stimuleren. Hierdoor kan iedere patch unieke gezondheidsvoordelen bieden.

X39 AEON X49 Gluthation Slaap Stress

 HOE PATCHEN ?

Iedere patch kan dagelijks gedurende 12u per dag van 24u gedragen worden. De patches worden volgens de instructies van de bijgevoegde brochure op het lichaam aangebracht, op een schone en droge huid. Voldoende drinken.

 

.

11 soorten patches! Leer ze hieronder beter kennen

Activeer je eigen stamcellen

Het paradepaardje X39 (°2019) is het eerste product ter wereld dat in staat is om niet-invasief stamcellen te activeren. De patch zorgt ervoor dat de lichaamseigen stof copper-peptide wordt aangemaakt die ervoor zorgt dat de stamcellen worden geactiveerd. Een stamcel is een cel in het lichaam die in staat is om andere cellen te veranderen. Stamcellen dienen ook als een intern herstelsysteem overal in het lichaam. Het resultaat hiervan: ondersteuning van wondgenezing, pijnverlichting,  betere slaap, verjonging van de huid en in het algemeen meer energie. Het is klinisch bewezen dat de LifeWave X39® het lichaam een niveau van gezondheid en vitaliteit  terug geeft.

 

X49  werd eind 2021 op de markt gezet en wordt idealiter ingezet met de X39. De combinatie X39 + X49 geeft een extra effect, in het bijzonder op spiermassa, uithouding en energie.  Ideaal voor sporters.

Elimineer stress & inflammatie. Verminder pijn. 

Stress in het lichaam is de belangrijkste oorzaak van veroudering en ziekte, omdat het ontstekingen veroorzaakt die de lichaamscellen aantasten. Deze patch zorgt er niet alleen voor dat het stress-gevoel uit het lichaam verdwijnt, maar is in staat om ontstekingen te verminderen en dus veroudering van de cellen tegen te gaan.

Detox toxines. Versterk je immuunsysteem

Heel wat aandoeningen worden in verband gebracht met een tekort van glutathione. Glutathione is de belangrijkste antioxidant van het lichaam en primaire antioxidant voor ontgifting. Gluthatione wordt gevonden in bijna elke menselijke cel. Medische experts zeggen dat de levensduur gelijk is aan de hoeveelheid glutathione in het lichaam. Deze patch is in staat om het glutathione niveau in het lichaam met 300% in 24 uur te doen stijgen. Met zijn vermogen om te beschermen en te ontgiften, biedt het een cruciale ondersteuning van het immuunsysteem.

Verhoog je uithoudingsvermogen
Bescherm je hart en bloedvaten

Deze patch verhoogt het uithoudingsvermogen tot 125%. Onderzoek heeft aangetoond dat ze flexibiliteit, balans, kracht en uithoudingsvermogen bij gezonde mensen aanzienlijk verhoogt. De resultaten tonen ook aan dat deze patch de hartslag aanzienlijk verlaagt, waardoor het uithoudingsvermogen bij atletische prestaties wordt verbeterd.

Breng hormonen en huid in balans 

Deze patch zorgt voor een geheel nieuwe benadering van huidverzorging: van binnenuit en van buitenaf. De patch vermindert fijne lijntjes en rimpels, verheldert de teint voor een geregenereerde, jeugdige gloed, egaliseert huidtint en verkleuring, hydrateert 24/7, verbetert de stevigheid van de huid. 

Verbeter je slaap

Door bepaalde golflengten van licht die specifieke punten op de huid stimuleren, is deze patch in staat de productie van melatonine in het lichaam te verhogen. Hierdoor verbetert de kwaliteit en de duur van de slaap zonder de volgende dag een groezelig gevoel te veroorzaken. Slaapgebrek hangt samen met heel wat gezondheidsproblemen, vermoeidheid, verminderde spiermassa, langzamer metabolisme, buikvet en slappe huid.

Verminder je acute pijn 

De frequenties van deze patch herstellen het celmetabolisme en de intercellulaire communicatie waardoor pijn mindert of zelf kan geëlimineerd na een paar patches. In sommige gevallen verdwijnt de pijn in enkele minuten. Icewave bestaat in tegenstelling met de meeste andere patches uit twee patches, een witte en een bruine die tegelijkertijd worden aangebracht op het lichaam.

Verhoog je energie

Door bepaalde golflengten van licht worden bij deze patch specifieke punten op de huid gestimuleerd die de energieproductie in de cellen verhogen (bèta-oxidatie). Omdat bèta-oxidatie meer dan twee keer zoveel energie produceert als verbranding van koolhydraten, is  dit een effectieve en natuurlijke manier om de algehele energie te verhogen. Dagelijks 2 patches aanbrengen, een witte en een bruine.

Reguleer je eetlust

De SP6 Complete-patch heeft lichtfrequenties om de eetlust in evenwicht te brengen en te beheersen. Het resultaat is een natuurlijke afname van honger en verlangen naar suiker - zonder dat er medicijnen, stimulerende middelen of naalden in het lichaam komen.De  patch helpt de  eetlust onder controle te houden en te reguleren en kan onbedwingbare trek helpen verminderen zonder het gebruik van pillen, medicijnen, stimulerende middelen of naalden.

Verbeter je stemming

Deze patch zet via de juiste lichtfrequenties het lichaam aan om zijn eigen endorfineniveau uit de hypofyse en de zenuwen door het hele lichaam te verhogen om een gevoel van geluk te vergroten en pijn te vermminderen. 

Verzorg je huid 
Binnen en buiten

De Alavida patch kan gecombineerd worden met een vochtinbrengende en herstellende dag- en nachtcrème. Succes verzekerd!

bottom of page